Cateva cuvinte despre echipa TrustCAD
  Despre noi

Topografie BrasovTrustCAD este o companie cu traditie in judetul Brasov. Oferim servicii din toata gama de servicii topografice, iar dintre ele amintim: topografie, scanare 3D, geodezie, cadastru. TrustCAD se prezinta in fata clientilor cu peste trei decenii de experienta in domeniul Cadastral si al Publicitatii Imobiliare.

Echipa noastra functioneaza pe baza celor mai simple principii, atunci cand vorbim despre servicii. Seriozitatea, profesionalismul si calitatea deplina a serviciilor pe care le oferim.

Sprijinim toate proiectele care ajung in fata noastra, prin cele mai solide instrumente pe care le avem la indemana: cunostintele dobandite in decursul anilor, experienta, seriozitate si profesionalism.

Ne mandrim cu un portofoliu bogat de clienti carora le-am oferit servicii topografice de inalta calitate, obtinand astfel o colaborare exceptionala si rezultate benefice pe termen lung.

Tehnica de lucru de ultima generatie
  Cum lucram

Topografie BrasovEchipa TrustCAD lucreaza cu cea mai moderna tehnologie din domeniu si nu face rabat de la calitate. Astfel, pentru toate lucrarile topografice pe care le ducem la indeplinire, folosim aparatura:

• Scaner si laser BLK360: Tehnologia de scanare laser 3D permite inginerilor atingerea unor obiective de precizie, rapiditate si fidelitate.

• GPS Stonex S10A: Sistemul GNSS Stonex S10A este cel mai nou receptor caracterizat prin functii deosebite care imbunatatesc considerabil munca in teren.

• Statie totala Stonex R2W1: Permite masuratori de precizie la distante mari (1000m fara prisma si 6000m cu prisma) cu o precizie unghiulara de 1″ in orice conditii datorita clasei de protectie IP55.

• DJI PHANTOM 4RTK: Cu ajutorul acestui echipament se poate realiza un ortofotoplan; un document intocmit pe suport aerofotogrammetric, la scara predefinta (in functie de precizia dorita). Un ortofotoplan este in realitate o harta foto care ofera informatii vizuale precise asupra zonei studiate prin zborul aerofotogrametric. Datorita echipamentului, acestea se pot realiza direct in sistemul de proiectie Stereografic 1970.